Počet záznamů: 1  

Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.

  1. 1.
    SYSNO0497294
    NázevIsolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
    Tvůrce(i) Topiař, Martin (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Cerhová, Marie (UCHP-M) SAI
    Zachová, Zdeňka (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Sajfrtová, Marie (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Korespondující/seniorTopiař, Martin - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Journal of Chromatography and Separation Techniques. S. 48. - London : Conference Series IIc LTD, 2018
    Konference International Conference and Expo on Separation Techniques /9./, 13.09.2018 - 14.09.2018, Zurich
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova wine industry * extraction techniques * chemical composition
    URLhttps://www.omicsonline.org/ArchiveJCGST/separation-techniques-2018-proceedings-tracks.php
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0289850
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22018091911330.pdf2393.5 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.