Počet záznamů: 1
Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
- 1.
SYSNO 0497294 Název Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry. Tvůrce(i) Topiař, Martin (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Cerhová, Marie (UCHP-M) SAI
Zachová, Zdeňka (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Sajfrtová, Marie (UCHP-M) RID, ORCID, SAIKorespondující/senior Topiař, Martin - Korespondující autor Zdroj.dok. Journal of Chromatography and Separation Techniques. S. 48. - London : Conference Series IIc LTD, 2018 Konference International Conference and Expo on Separation Techniques /9./, 13.09.2018 - 14.09.2018, Zurich Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Institucionální podpora UCHP-M - RVO:67985858 Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova wine industry * extraction techniques * chemical composition URL https://www.omicsonline.org/ArchiveJCGST/separation-techniques-2018-proceedings-tracks.php Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0289850 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22018091911330.pdf 2 393.5 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1