Počet záznamů: 1  

Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.

  1. 1.
    0497294 - ÚCHP 2019 GB eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Topiař, Martin - Cerhová, Marie - Zachová, Zdeňka - Sajfrtová, Marie
    Isolation of Polyphenols from Wasted Produced by Wine Industry.
    Journal of Chromatography and Separation Techniques. London: Conference Series IIc LTD, 2018, s. 48. Conference Series. ISBN N. ISSN 2157-7064.
    [International Conference and Expo on Separation Techniques /9./. Zurich (CH), 13.09.2018-14.09.2018]
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: wine industry * extraction techniques * chemical composition
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
    https://www.omicsonline.org/ArchiveJCGST/separation-techniques-2018-proceedings-tracks.php

    This work was focused on combination of several extraction techniques suitable for the isolation of polyphenols (resveratrol, viniferins) from wine marc, stems and wood with South Moravia origin.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289850
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22018091911330.pdf2393.5 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1