Počet záznamů: 1  

Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications

  1. 1.
    SYSNO0452541
    NázevChapter 2
    Processing Plants Containing Inulin.
    Tvůrce(i) Veselý, Václav (UCHP-M) RID, SAI
    Budovičová, J. (CZ)
    Hanika, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Punčochář, Miroslav (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Bárnet, M. (CZ)
    Zdroj.dok. Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications. S. 57-101. - New York : Nova Science Publishers, 2015 / Marlow M.G.
    ISBN978-1-63463-985-9
    EdiceBiochemistry Research Trends
    Druh dok.Část monografie, knihy (kapitola)
    Grant TE01020080 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova jerusalem artychoke * yacón * hydrolysis
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Česká republika)
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0253516
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22015121409560.pdf411.6 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.