Počet záznamů: 1
Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications
- 1.
SYSNO 0452541 Název Chapter 2
Processing Plants Containing Inulin.Tvůrce(i) Veselý, Václav (UCHP-M) RID, SAI
Budovičová, J. (CZ)
Hanika, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Punčochář, Miroslav (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Bárnet, M. (CZ)Zdroj.dok. Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications. S. 57-101. - New York : Nova Science Publishers, 2015 / Marlow M.G. ISBN 978-1-63463-985-9 Edice Biochemistry Research Trends Druh dok. Část monografie, knihy (kapitola) Grant TE01020080 GA TA ČR - Technologická agentura ČR Institucionální podpora UCHP-M - RVO:67985858 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova jerusalem artychoke * yacón * hydrolysis Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Česká republika) Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0253516 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22015121409560.pdf 4 11.6 MB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1