Počet záznamů: 1
Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques
- 1.
SYSNO 0397475 Název Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [BAI]
Čmelík, Richard (UIACH-O) [BAI] RID
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [BAI] RID, ORCID
Foret, František (UIACH-O) [BAI] RID, ORCIDZdroj.dok. 20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. S. 260. - : Universidad de La Laguna, 2013 Konference International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./, Puerto de la Cruz, Tenerife, 06.10.2013-09.10.2013 Druh dok. Abstrakt Grant GPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Jazyk dok. eng Země vyd. ES Klíč.slova glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0225101 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20130105.pdf 1 3.4 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1