Počet záznamů: 1  

Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques

  1. 1.
    SYSNO0397475
    NázevMapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
    Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [BAI]
    Čmelík, Richard (UIACH-O) [BAI] RID
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) [BAI] RID, ORCID
    Foret, František (UIACH-O) [BAI] RID, ORCID
    Zdroj.dok. 20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. S. 260. - : Universidad de La Laguna, 2013
    Konference International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./, Puerto de la Cruz, Tenerife, 06.10.2013-09.10.2013
    Druh dok.Abstrakt
    Grant GPP503/12/P395 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.ES
    Klíč.slova glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0225101
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130105.pdf13.4 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.