Počet záznamů: 1  

Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques

  1. 1.
    0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
    Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
    20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    In this work we focused on screening and identification of potential glycoprotein allergens in cereals. The attention was concentrated on water soluble proteins from various cereals and chosen cereal final food products. The most important and widely used cereals (barley and wheat) and malt with couscous as examples of corresponding final foodstuff samples were chosen for detailed analysis.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130105.pdf13.4 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies,které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom, jak používáme cookies.