Počet záznamů: 1
Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches
- 1.
SYSNO ASEP 0476129 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches Tvůrce(i) Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
Hohnová, Barbora (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 2 Zdroj.dok. Industrial Crops and Products. - : Elsevier - ISSN 0926-6690
Roč. 108, DEC (2017), s. 312-315Poč.str. 4 s. Forma vydání Tištěná - P Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. NL - Nizozemsko Klíč. slova elderberry ; pressurized hot water extraction ; proteins Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace Obor OECD Analytical chemistry Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 UT WOS 000412959800036 EID SCOPUS 85021696418 DOI https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2017.06.053 Anotace In this study, PHWE was demonstrated as a suitable and reproducible technique for the extraction of proteins from elderberry branches. Temperature of 50 °C, pressure of 15 MPa and 5-min duration of the extraction were found optimal for this purpose. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2018
Počet záznamů: 1