Počet záznamů: 1  

Differences in Oxidation Mechanism of Selected Bioflavonoids, UV-Vis and IR Spectroelectrochemical Study

  1. 1.
    0490089 - ÚFCH JH 2020 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Sokolová, Romana - Fiedler, Jan - Ramešová, Šárka - Kocábová, Jana - Degano, I. - Quinto, A. - Křen, Vladimír
    Differences in Oxidation Mechanism of Selected Bioflavonoids, UV-Vis and IR Spectroelectrochemical Study.
    XXXVIII. Moderní elektrochemické metody. Sborník přednášek. Ústí nad Labem: Best Servis, 2018 - (Navrátil, T.; Fojta, M.; Schwarzová, K.), s. 212-216. ISBN 978-80-905221-6-9.
    [Moderní elektrochemické metody /38./. Jetřichovice (CZ), 21.05.2018-25.05.2018]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00150S; GA ČR GA17-03868S
    Institucionální podpora: RVO:61388955 ; RVO:61388971
    Klíčová slova: oxidation * flavonoids * decomposition
    Obor OECD: Analytical chemistry; Biophysics (MBU-M)

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0284381
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0490089.pdf21 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.