Počet záznamů: 1
Enzymatic Glycosylation of Phenolic Antioxidants: Phosphorylase-Mediated Synthesis and Characterization
- 1.0455579 - MBÚ 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
De Winter, K. - Dewitte, W. - Dirks-Hofmeister, M. E. - De Laet, S. - Pelantová, Helena - Křen, Vladimír - Desmet, T.
Enzymatic Glycosylation of Phenolic Antioxidants: Phosphorylase-Mediated Synthesis and Characterization.
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 63, č. 46 (2015), s. 10131-10139. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) 7E11011; GA MŠMT(CZ) LD13042
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: glycosylation * antioxidant * ABTS
Kód oboru RIV: CE - Biochemie
Impakt faktor: 2.857, rok: 2015
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0256210
Počet záznamů: 1