Počet záznamů: 1
Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques
- 1.0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
[International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20130105.pdf 1 3.4 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1