Počet záznamů: 1  

Determination of Composition and Anomeric Ratio in Mixtures of Fluorinated Ologosaccharides.

  1. SYS0521796
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103223702.7
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20190412d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Determination of Composition and Anomeric Ratio in Mixtures of Fluorinated Ologosaccharides.
    215
      
    $a 1 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0503940 $1 010 $a 978-80-86186-97-9 $1 200 1 $a Book of Abstracts $v S. 63 $1 210 $a Prague $c Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i. $d 2019
    610
      
    $a deoxofluorinated oligosaccharides
    610
      
    $a glycosylation
    610
      
    $a 2D NMR techniques
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0236277 $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $a Červenková Šťastná $b Lucie $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $z K $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0373426 $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $a Kurfiřt $b Martin $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0374328 $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $a Hamala $b Vojtěch $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103286 $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $a Karban $b Jindřich $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.