Počet záznamů: 1
Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches
- 1.0476129 - ÚIACH 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Šalplachta, Jiří - Hohnová, Barbora
Pressurized hot water extraction of proteins from Sambucus nigra L. branches.
Industrial Crops and Products. Roč. 108, DEC (2017), s. 312-315. ISSN 0926-6690. E-ISSN 1872-633X
Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) R200311521
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: elderberry * pressurized hot water extraction * proteins
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 3.849, rok: 2017
In this study, PHWE was demonstrated as a suitable and reproducible technique for the extraction of proteins from elderberry branches. Temperature of 50 °C, pressure of 15 MPa and 5-min duration of the extraction were found optimal for this purpose.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272658
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0476129_IR.pdf 4 279.3 KB Autorský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1