- Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compound…
Počet záznamů: 1  

Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars

  1. 1.
    Goliáš, J. - Vrchotová, Naděžda - Kožíšková, J. - Kotas, Petr - Tříska, Jan
    Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 2 (2018), s. 163-168. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Obor OECD: Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
    Impakt faktor: 0.846, rok: 2018 ; AIS: 0.22, rok: 2018
    DOI: https://doi.org/10.17221/149/2017-CJFS
    http://hdl.handle.net/11104/0283450
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.