Počet záznamů: 1
Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars
- 1.Goliáš, J. - Vrchotová, Naděžda - Kožíšková, J. - Kotas, Petr - Tříska, Jan
Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 2 (2018), s. 163-168. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Obor OECD: Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
Impakt faktor: 0.846, rok: 2018 ; AIS: 0.22, rok: 2018
DOI: https://doi.org/10.17221/149/2017-CJFS
http://hdl.handle.net/11104/0283450
Počet záznamů: 1