Počet záznamů: 1
Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars
SYS 0488939 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103215918.3 014 $a 85046670915 $2 SCOPUS 014 $a 000431537800008 $2 WOS 017 $a 10.17221/149/2017-CJFS $2 DOI 100 $a 20180413d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a CZ 200 1-
$a Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars 215 $a 6 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 36, č. 2 (2018), s. 163-168 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences 610 $a neochlorogenic acid 610 $a organic acids 610 $a p-coumaroylquinic acid 610 $a rutin 610 $a storage 610 $a sugars 610 $a sweet cherries 700 -1
$3 cav_un_auth*0073869 $a Goliáš $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0360026 $a Kožíšková $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0266453 $a Kotas $b Petr $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $z K $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1