Počet záznamů: 1  

Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases

  1. 1.
    SYSNO ASEP0437994
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevAnalysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
    Čmelík, Richard (UIACH-O) RID
    Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů4
    Zdroj.dok.CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis. - Brno : Institute of Analytical Chemistry AS CR, 2014 / Foret F. ; Křenková J. ; Drobníková I. ; Guttman A. ; Klepárník K. - ISBN 978-80-904959-2-0
    Rozsah strans. 189-192
    Poč.str.4 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceCECE 2014. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /11./
    Datum konání20.10.2014-22.10.2014
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovasaccharides ; solid phase extraction ; wine
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPEE2.3.20.0182 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    UT WOS000354547400063
    AnotaceThe quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2015
    Elektronická adresahttp://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.