Počet záznamů: 1
Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
- 1.
SYSNO ASEP 0437994 Druh ASEP C - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.) Zařazení RIV D - Článek ve sborníku Název Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
Čmelík, Richard (UIACH-O) RID
Šalplachta, Jiří (UIACH-O) RID, ORCID
Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 4 Zdroj.dok. CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis. - Brno : Institute of Analytical Chemistry AS CR, 2014 / Foret F. ; Křenková J. ; Drobníková I. ; Guttman A. ; Klepárník K. - ISBN 978-80-904959-2-0 Rozsah stran s. 189-192 Poč.str. 4 s. Forma vydání Tištěná - P Akce CECE 2014. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /11./ Datum konání 20.10.2014-22.10.2014 Místo konání Brno Země CZ - Česká republika Typ akce WRD Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova saccharides ; solid phase extraction ; wine Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP EE2.3.20.0182 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 UT WOS 000354547400063 Anotace The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2015 Elektronická adresa http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf
Počet záznamů: 1