Počet záznamů: 1  

Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases

  1. 1.
    0437994 - ÚIACH 2015 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Flodrová, Dana - Čmelík, Richard - Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette
    Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases.
    CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis. Brno: Institute of Analytical Chemistry AS CR, 2014 - (Foret, F.; Křenková, J.; Drobníková, I.; Guttman, A.; Klepárník, K.), s. 189-192. ISBN 978-80-904959-2-0.
    [CECE 2014. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /11./. Brno (CZ), 20.10.2014-22.10.2014]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EE2.3.20.0182
    Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) R200311405
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: saccharides * solid phase extraction * wine
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf

    The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0241489

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20140111.pdf22.4 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.