Počet záznamů: 1
Kvalitativní a kvantitativní analýza sacharidů v hroznech a vínu pomocí HPLC s MS a ELS detekcí
- 1.0431464 - ÚIACH 2015 CZ cze A - Abstrakt
Čmelík, Richard - Flodrová, Dana
Kvalitativní a kvantitativní analýza sacharidů v hroznech a vínu pomocí HPLC s MS a ELS detekcí.
[Qualitative and quantitative analysis of carbohydrates in grape and wine by means of HPLC technique with MS and ELS detection.]
Chemické listy. Česká společnost chemická. Roč. 108, č. 8 (2014), s. 772-773. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
[Sjezd chemických společností /66./. 07.09.2014-10.09.2014, Ostrava]
Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) R200311405
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: carbohydrate * wine * HPLC
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Byla vyvinuta rychlá metoda analýzy obsahu a zastoupení jednotlivých sacharidů ve vzorcích vína a vinné šťávy.
Fast method of carbohydrate analysis in wine and must samples has been developed.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0236041Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20140040.pdf 1 3.2 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1