Počet záznamů: 1  

Kvalitativní a kvantitativní analýza sacharidů v hroznech a vínu pomocí HPLC s MS a ELS detekcí

  1. 1.
    0431464 - ÚIACH 2015 CZ cze A - Abstrakt
    Čmelík, Richard - Flodrová, Dana
    Kvalitativní a kvantitativní analýza sacharidů v hroznech a vínu pomocí HPLC s MS a ELS detekcí.
    [Qualitative and quantitative analysis of carbohydrates in grape and wine by means of HPLC technique with MS and ELS detection.]
    Chemické listy. Česká společnost chemická. Roč. 108, č. 8 (2014), s. 772-773. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
    [Sjezd chemických společností /66./. 07.09.2014-10.09.2014, Ostrava]
    Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) R200311405
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: carbohydrate * wine * HPLC
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace

    Byla vyvinuta rychlá metoda analýzy obsahu a zastoupení jednotlivých sacharidů ve vzorcích vína a vinné šťávy.

    Fast method of carbohydrate analysis in wine and must samples has been developed.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0236041

     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20140040.pdf13.2 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.