Počet záznamů: 1  

Rheological and textural characteristics of oil-in-water emulsions

  1. 1.
    SYSNO0196274
    NázevRheological and textural characteristics of oil-in-water emulsions
    Tvůrce(i) Štern, Petr (UH-J)
    Valentová, H. (CZ)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok. Bulletin potravinárského výskumu. Roč. 41, č. 1 (2002), s. 19-30
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant IAA2060902 GA AV ČR - Akademie věd
    Jazyk dok.eng,
    Země vyd.SK
    Klíč.slova bread spreads * emulsions O/W * rheology
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0091913
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.