Počet záznamů: 1  

Characterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS

  1. 1.
    SYSNO0162388
    NázevCharacterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS
    Tvůrce(i) Štikarovská, M. (CZ)
    Chmelík, Josef (UIACH-O)
    Zdroj.dok. Chemické listy. 96(S), - (2002), s. S189-S191. - : Česká společnost chemická
    Konference Meeting of Chemistry & Life /2./, Brno, 10.09.2002-11.09.2002
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    CEZAV0Z4031919 - UIACH-O
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova oligosaccharides * HPLC * MALDI-TOF-MS
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0059703
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.