Počet záznamů: 1
Characterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS
- 1.0162388 - UIACH-O 20020039 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Štikarovská, M. - Chmelík, Josef
Characterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS.
Chemické listy. 96(S), - (2002), s. S189-S191. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
[Meeting of Chemistry & Life /2./. Brno, 10.09.2002-11.09.2002]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
Klíčová slova: oligosaccharides * HPLC * MALDI-TOF-MS
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 0.336, rok: 2002
Convenience of both methods - HPLC and MALDI-TOF MS - was proved for the determination of oligosaccharides in fruits or vegetables.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059703
Počet záznamů: 1