Počet záznamů: 1  

Characterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS

  1. 1.
    0162388 - UIACH-O 20020039 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Štikarovská, M. - Chmelík, Josef
    Characterisation of oligosaccharides in vegetables by HPLC and MALDI-TOF MS.
    Chemické listy. 96(S), - (2002), s. S189-S191. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
    [Meeting of Chemistry & Life /2./. Brno, 10.09.2002-11.09.2002]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: oligosaccharides * HPLC * MALDI-TOF-MS
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.336, rok: 2002

    Convenience of both methods - HPLC and MALDI-TOF MS - was proved for the determination of oligosaccharides in fruits or vegetables.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059703

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.