- Optimisation of gradient HPLC analysis of phenolic compounds and flav…
Počet záznamů: 1  

Optimisation of gradient HPLC analysis of phenolic compounds and flavonoids in beer using a CoulArray detector

  1. 1.
    Řehová, Lucie - Škeříková, V. - Jandera, P.
    Optimisation of gradient HPLC analysis of phenolic compounds and flavonoids in beer using a CoulArray detector.
    Journal of Separation Science. Roč. 27, č. 15-16 (2004), s. 1345-1359. ISSN 1615-9306. E-ISSN 1615-9314
    Grant CEP: GA ČR GA203/04/0917
    Impakt faktor: 1.927, rok: 2004
    DOI: https://doi.org/10.1002/jssc.200401916
    http://hdl.handle.net/11104/0012934
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.