Počet záznamů: 1  

Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry

  1. 1.
    SYSNO ASEP0100375
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevThermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry
    Překlad názvuRůst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl
    Tvůrce(i) Melzoch, K. (CZ)
    Votruba, Jaroslav (MBU-M)
    Sekavová, B. (CZ)
    Piterková, L. (CZ)
    Rychtera, M. (CZ)
    Zdroj.dok.Czech Journal of Food Sciences. - : Czech Academy of Agricultural Sciences - ISSN 1212-1800
    Roč. 22, č. 1 (2004), s. 1-8
    Poč.str.9 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovathermophilic bacteria ; colony growth
    Vědní obor RIVEE - Mikrobiologie, virologie
    CEPGA525/03/0375 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z5020903 - MBU-M
    AnotaceThe growth of bacteria causing spoilage or poisoning of food is generally confined to the surface of foods with solid suvstrates such as meat, or to the whole volume in liquid.
    PracovištěMikrobiologický ústav
    KontaktEliška Spurná, eliska.spurna@biomed.cas.cz, Tel.: 241 062 231
    Rok sběru2005
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.