Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry
1.
SYSNO ASEP
0100375
Druh ASEP
J - Článek v odborném periodiku
Zařazení RIV
J - Článek v odborném periodiku
Poddruh J
Ostatní články
Název
Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry
Překlad názvu
Růst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl
Tvůrce(i)
Melzoch, K. (CZ) Votruba, Jaroslav (MBU-M) Sekavová, B. (CZ) Piterková, L. (CZ) Rychtera, M. (CZ)
Zdroj.dok.
Czech Journal of Food Sciences. - : Czech Academy of Agricultural Sciences
- ISSN 1212-1800
Roč. 22, č. 1 (2004), s. 1-8
Poč.str.
9 s.
Jazyk dok.
eng - angličtina
Země vyd.
CZ - Česká republika
Klíč. slova
thermophilic bacteria ; colony growth
Vědní obor RIV
EE - Mikrobiologie, virologie
CEP
GA525/03/0375 GA ČR - Grantová agentura ČR
CEZ
AV0Z5020903 - MBU-M
Anotace
The growth of bacteria causing spoilage or poisoning of food is generally confined to the surface of foods with solid suvstrates such as meat, or to the whole volume in liquid.