Počet záznamů: 1  

Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry

  1. 1.
    0100375 - MBU-M 20040065 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav - Sekavová, B. - Piterková, L. - Rychtera, M.
    Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry.
    [Růst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 22, č. 1 (2004), s. 1-8. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA ČR GA525/03/0375
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Klíčová slova: thermophilic bacteria * colony growth
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie

    The growth of bacteria causing spoilage or poisoning of food is generally confined to the surface of foods with solid suvstrates such as meat, or to the whole volume in liquid.

    Růst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0007877

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.