Počet záznamů: 1
Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry
- 1.0100375 - MBU-M 20040065 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav - Sekavová, B. - Piterková, L. - Rychtera, M.
Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry.
[Růst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 22, č. 1 (2004), s. 1-8. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA ČR GA525/03/0375
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
Klíčová slova: thermophilic bacteria * colony growth
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
The growth of bacteria causing spoilage or poisoning of food is generally confined to the surface of foods with solid suvstrates such as meat, or to the whole volume in liquid.
Růst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0007877
Počet záznamů: 1