Počet záznamů: 1  

Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970

  1. 1.
    SYSNO0534741
    NázevVybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970
    Překlad názvuSelected issues of food quality in 1950–1970
    Tvůrce(i) Franc, Martin (MSUA-W) SAI, SAI, RID, ORCID
    Zdroj.dok. 1. ročník konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Sborník příspěvků. S. 22-35. - Praha : Ústav konzervace potravin, VŠCHT, 2020 / Škorpilová T. ; Rajchl A.
    Konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin, 06.02.2020 - 06.02.2020, Praha
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant GA20-17501S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMSUA-W - RVO:67985921
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova Czechoslovakia, 1950-1970 * food quality * food substitutes
    URL https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0312919
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.