Počet záznamů: 1
Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970
- 1.Franc, Martin
Vybrané problémy jakosti potravin v letech 1950–1970.
[Selected issues of food quality in 1950–1970.]
1. ročník konference Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Sborník příspěvků. Praha: Ústav konzervace potravin, VŠCHT, 2020 - (Škorpilová, T.; Rajchl, A.), s. 22-35. ISBN 978-80-7592-061-4.
[Food technology, food quality. Nové trendy v úchově potravin. Praha (CZ), 06.02.2020-06.02.2020]
Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected
http://hdl.handle.net/11104/0312919
Počet záznamů: 1