Počet záznamů: 1
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
- 1.0434130 - ÚIACH 2015 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing.
Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: allergens * proteins * barley * mass spectrometry
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 2.076, rok: 2015 ; AIS: 0.535, rok: 2015
DOI: https://doi.org/10.1002/jsfa.6773
Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238269Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0434130_IR.pdf 1 1.4 MB Jiná vyžádat
Počet záznamů: 1