Počet záznamů: 1  

Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech

  1. 1.
    0170719 - UEK-B 20033024 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Dadáková, E. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Kyseláková, M.
    Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech.
    [Determination of free and conjugated Quercetin in Moravian Red Wines.]
    Chemické listy. Roč. 97, č. 7 (2003), s. 558-561. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
    Grant CEP: GA MZe QD1155
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: quercetin * red wine
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.345, rok: 2003

    Stanovení celkového a konjugovaného kvercetinu v červených vínech pomocí HPLC a CE. Porovnání ročníků 2000 a 2001.

    Determination free and conjugated quercetin in red wines by HPLC and CE. Comparison of vintage years 2000 and 2001.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0067801

     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.