Počet záznamů: 1
Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech
- 1.0170719 - UEK-B 20033024 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Dadáková, E. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Kyseláková, M.
Stanovení volného a celkového kvercetinu v moravských červených vínech.
[Determination of free and conjugated Quercetin in Moravian Red Wines.]
Chemické listy. Roč. 97, č. 7 (2003), s. 558-561. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
Grant CEP: GA MZe QD1155
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
Klíčová slova: quercetin * red wine
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 0.345, rok: 2003
Stanovení celkového a konjugovaného kvercetinu v červených vínech pomocí HPLC a CE. Porovnání ročníků 2000 a 2001.
Determination free and conjugated quercetin in red wines by HPLC and CE. Comparison of vintage years 2000 and 2001.
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0067801
Počet záznamů: 1