Počet záznamů: 1
High pressure and foods
- 1.0102738 - UEK-B 20043039 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Houška, M. - Strohalm, J. - Kocurová, K. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Poulíčková, I.
High pressure and foods.
[Vysoký tlak a potraviny.]
16th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA 2004. Praha: Orgit Ltd., 2004, s. 1-16. ISBN 80-86059-40-5.
[International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004 /16./. Praha (CZ), 22.08.2004-26.08.2004]
Grant CEP: GA MZe QF3287
Klíčová slova: food * high pressure * fruit-vegetable juices
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
The high-pressure treated juices are compared in chemical composition and anti-mutagenic activity with frozen and heated pasteurised versions
Šťávy ošetřené vysokým tlakem byly porovnávány po stránce chemického složení a antimutagenní aktivity s mraženými a pasterovanými šťávami
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010077
Počet záznamů: 1