- The diffusion of food culture
Počet záznamů: 1  

The diffusion of food culture

  1. 1.
    0028466 - EÚ 2006 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Oddy, D. J. - Petráňová, Lydia
    The diffusion of food culture.
    [Šíření kultury stravování.]
    The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day. Prague: ACADEMIA, Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005 - (Oddy, D.; Petráňová, L.), s. 18-28. ISBN 80-200-1325-3.
    [Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./. Prague (CZ), 30.09.2003-05.10.2003]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z9058907
    Klíčová slova: Food culture * Cookery * Food education
    Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie

    How and why food culture in Europe has changed during the last two centuries and the factors - social, economic and educational - which have contributed to its diffusion.

    Jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0118404
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.