Počet záznamů: 1

Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables

  1. 1.
    0338947 - BFU-R 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Číž, Milan - Čížová, Hana - Denev, P. - Kratchanova, M. - Slavov, A. - Lojek, Antonín
    Different methods for control and comparison of the antioxidant properties of vegetables.
    Food Control. Roč. 21, č. 4 (2010), s. 518-523 ISSN 0956-7135
    Grant CEP: GA AV ČR(CZ) 1QS500040507
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50040507; CEZ:AV0Z50040702
    Klíčová slova: antioxidant activity * polyphenols * vegetables
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.812, rok: 2010

    Using more than one antioxidant assay is recommended for more detailed understanding the principles of antioxidant properties of vegetable samples.
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0182594