Vyžádat soubor

Reference/citace:  ŠTĚRBA, Jiří, PUNČOCHÁŘ, Miroslav, BRÁNYIK, T. The effect of hydrodynamic cavitation on isomerization of hop alpha-acids, wort quality and energy consumption during wort boiling. Food and Bioproducts Processing. 2024, 144(MAR 24), 214-219. ISSN 0960-3085. E-ISSN 1744-3571
Vyžádané dokumenty:  0585081.pdf - Autorský postprint
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

0585081.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.