Vyžádat soubor

Reference/citace:  DALSVÅG, H., CROPOTOVA, J., JAMBRAK, A. R., JANČI, T., ŠPANĚL, Patrik, DRYAHINA, Kseniya, SMITH, David, RUSTAD, T. Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days. ACS Food Science and Technology. 2022, 2(3), 400-414. E-ISSN 2692-1944
Vyžádané dokumenty:  0556673.pdf - Vydavatelský postprint
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

0556673.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.