Vyžádat soubor

Reference/citace:  ROTH, Michal, KARÁSEK, Pavel, HOHNOVÁ, Barbora, ŠŤAVÍKOVÁ, Lenka, PLANETA, Josef, MORAVCOVÁ, Dana, HORKÁ, Marie, ŠLAIS, Karel. Direct and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis. In: FORNARI, T., STATEVA, R. P., eds. High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. Cham: Springer International Publishing, 2015, s. 269-302. ISBN 978-3-319-10610-6
Vyžádané dokumenty:  20140090.pdf - Jiná
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

20140090.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.