Vyžádat soubor

Reference/citace:  MATHIJS, E., BAIRD, J., BLOMHOFF, R., BÜTTNER, A., DAUGBJERG, C., GALLI, F., GWOZDZ, W., JANSSEN, M., JEHLIČKA, Petr, MATTAUCH, L., ROOSEN, J., RÖÖS, E., SCHNEIDER, T., TRICHOPOULOU, A., TRUNINGER, M., VAN DOORN, J., VANDEVIJVERE, S. Towards sustainable food consumption Berlin: Science Advice for Policy by European Academies, 2023
Vyžádané dokumenty:  Towards sustainable food consumption report 1.0.pdf - Vydavatelský postprint
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

Towards sustainable food consumption report 1.0.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.