Vyžádat soubor

Reference/citace:  SUSHYTSKYI, Leonid, SYNYTSYA, A., ČOPÍKOVÁ, J., LUKÁČ, Pavol, RAJSIGLOVÁ, Lenka, TENTI, Paolo, VANNUCCI, Luca. Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview. Foods. 2023, 12(6), 1121. E-ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1121
Vyžádané dokumenty:  foods-12-01121.pdf - Vydavatelský postprint
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

foods-12-01121.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.