Vyžádat soubor

Reference/citace:  LEBLANC, K. L., GRINBERG, P., NADEAU, K., LE, P. M., GAJDOSECHOVA, Z., BROPHY, C., PIHILLAGAWA GEDARA, I., YANG, L., SIMON, A., PALMER, C., CAUDURO, V. H., SOARES, C. S. L., MELLO, P. A., FLORES, E. M. M., SIM, R., PÉTURSDÓTTIR, Á. H. E., RAAB, A., FELDMANN, J., MUSIL, Stanislav, MATOUŠEK, Tomáš, KUBACHKA, K., WOLLE, M., WOZNIAK, B., SPRINGER, S., GÜRLEYÜK, H., MEIJA, J., MESTER, Z. KRIK-1: Cricket Flour Certified Reference Material, National Research Council of Canada, doi: 10.4224/crm.2023.krik-1. 2023. Dostupné z: https://doi.org/10.4224/crm.2023.krik-1
Vyžádané dokumenty:  0570941.pdf - Autorský preprint
Tento vyžádaný dokument není dostupný v režimu otevřeného přístupu (open access). Prostřednictvím níže dostupného formuláře však můžete požádat autora o kopii dokumentu. Pokud bude Vaše žádost akceptována, dokument obdržíte e-mailem.

Pole označena znakem * je nutné vyplnit.

(Universities, research institutions, associations …)

0570941.pdf

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.