Výsledky vyhledávání
- 1.0340208 - ÚH 2010 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Psychorheology of food dispersions.
Journal of Hydrology and Hydromechanics. Roč. 58, č. 1 (2010), s. 29-35. ISSN 0042-790X. E-ISSN 1338-4333
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: psychorheology * food dispersions * tomato ketchup * rheology * sensory analysis
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Impakt faktor: 0.553, rok: 2010
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0005757Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Stern, Psychorheology of food dispersions.pdf 0 1.8 MB Vydavatelský postprint povolen - 2.0332437 - ÚH 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Panovská, Z. - Štern, Petr - Váchová, A. - Lukešová, D. - Pokorný, J.
Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups.
[Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
Způsob publikování: Open access
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177697