Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0340208 - ÚH 2010 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Psychorheology of food dispersions.
    Journal of Hydrology and Hydromechanics. Roč. 58, č. 1 (2010), s. 29-35. ISSN 0042-790X. E-ISSN 1338-4333
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: psychorheology * food dispersions * tomato ketchup * rheology * sensory analysis
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.553, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0005757
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Stern, Psychorheology of food dispersions.pdf01.8 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0332437 - ÚH 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Panovská, Z. - Štern, Petr - Váchová, A. - Lukešová, D. - Pokorný, J.
    Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups.
    [Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177697
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.