Výsledky vyhledávání
- 1.0377718 - ÚCHP 2013 SK eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Šolcová, Olga - Matějková, Martina - Šnajdaufová, Hana - Hanika, Jiří
Comparison of Textural Characteristics of the Solid Drug Forms with Respect to the Preparation Route.
Proceedings. Bratislava: AXIMA Graphics Design and Printing Services, 2012 - (Markoš, J.), s. 182. ISBN 978-80-89475-04-9.
[International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering /39./. Tatranské Matliare (SK), 21.05.2012-25.05.2012]
Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: textural characteristics * solid drug forms * BET surface area
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209810Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20120619224236.pdf 1 70.4 KB Vydavatelský postprint povolen - 2.0365300 - ÚCHP 2012 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Šolcová, Olga - Klusoň, Petr - Soukup, Karel - Krystyník, Pavel - Wimmerová, L.
Texturní a transportní charakteristiky půdních vzorků v areálu bývalého chemického výrobního závodu Deza Ostrava.
[Textural and Transport Characteristics of the Soil Samples from the Area of the Former Chemical Production Plant Deza Ostrava.]
Waste Forum. Roč. 4, č. 1 (2011), s. 42-49. ISSN 1804-0195
Grant CEP: GA MPO(CZ) FR-TI1/065
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
Klíčová slova: textural characteristics * diffusion in soil environment * resh water sources contamination
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200575 - 3.0196198 - UH-J 20023040 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Štern, Petr - Valentová, H. - Pokorný, J. - Panovská, Z. - Míková, K.
Relations between the rheological parameters and the textural characteristics of mayonnaise samples containing diferent levels of oil phase.
Eurheo 2002: Proceedings of the 6th European Conference on Rheology. Erlangen: Institute of Polymer Materials, 2002, s. 597-598.
[Eurheo 2002: European Conference on Rheology /6./. Erlangen (DE), 01.09.2002-06.09.2002]
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060902
Klíčová slova: rheological parameters * textural characteristics * mayonnaise samples
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091838 - 4.0098351 - ÚH 2008 SE eng A - Abstrakt
Pokorný, J. - Štern, Petr - Šedivá, A. - Míková, K. - Valentová, H. - Panovská, Z.
Relations between rheological and textural characteristics in different oil content.
[Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje.]
Oils, fats and lipids: from science to applications. Gothenburg: Convenion center, 2007. s. 276.
[Euro fed lipid congress /5./. 16.09.2007-19.09.2007, Gothenburg]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaises * textural characteristics * flow curves
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157280