Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0523508 - ÚOCHB 2021 US eng J - Článek v odborném periodiku
    Weiss, Norbert
    T-type channels in neuropathic pain - Villain or victim?
    Channels. Roč. 14, č. 1 (2020), s. 98-100. ISSN 1933-6950. E-ISSN 1933-6969
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: pain * calcium channel * T-type channel * post-translational modifications * ubiquitinylation * phosphorylation * glycosylation * glycosylation * sumoylation
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 2.581, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/19336950.2020.1740487
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0307869
     
     
  2. 2.
    0442314 - ÚIACH 2015 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Šťastná, Miroslava - Van Eyk, J.E.
    Posttranslational modifications of lysine and evolving role in heart pathologies - Recent developments.
    Proteomics. Roč. 15, 5-6 (2015), s. 1164-1180. ISSN 1615-9853. E-ISSN 1615-9861
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: heart pathologies * neddylation * sumoylation * proteomics
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 4.079, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0245145
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0442314_IR.pdf21.2 MBJinávyžádat
     
     
  3. 3.
    0347148 - ÚMG 2011 US eng J - Článek v odborném periodiku
    Bártek, Jiří - Hodný, Zdeněk
    SUMO boosts the DNA damage response barrier against cancer.
    Cancer Cell. Roč. 17, č. 1 (2010), s. 9-11. ISSN 1535-6108. E-ISSN 1878-3686
    Grant CEP: GA ČR GA301/08/0353
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50520514
    Klíčová slova: DNA damage response * ubiquitylation * sumoylation
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 26.925, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0187988
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.