Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0341759 - ÚIACH 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Group contribution correlation for aqueous solubilities of solid aromatics, heterocycles, and diamondoids over a 200 K temperature interval.
    Industrial and Engineering Chemistry Research. Roč. 49, č. 7 (2010), s. 3485-3491. ISSN 0888-5885
    Grant CEP: GA ČR GA203/07/0886; GA ČR GA203/08/1465; GA ČR GA203/08/1536
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: subcritical water * organic solid * solubility model
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.071, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0184645
     
     
  2. 2.
    0329819 - ÚIACH 2010 GB eng A - Abstrakt
    Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Solubility models of organic solids in pressurised hot water.
    [Modely rozpustnosti tuhých organických látek ve stlačené horké vodě.]
    Thermodynamics 2009. Book of Abstracts. Imperial College London: Imperial College London, 2009. s. 164.
    [Thermodynamics 2009. 23.09.2009-25.09.2009, London]
    Grant CEP: GA ČR GA203/07/0886; GA ČR GA203/08/1465; GA ČR GA203/08/1536
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: pressurized hot water * subcritical water * solid solubility
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0175748
     
     
  3. 3.
    0326768 - ÚIACH 2010 RIV ES eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Measurement and modeling of solubility of organic solids in pressurised hot water.
    [Měření a modelování rozpustnosti tuhých organických látek ve stlačené horké vodě.]
    Books of Abstracts. Santiago de Compostela: University of Santiago de Compostela, 2009 - (Arce, A.; Soto, A.), s. 667-672. ISBN 978-84-692-2664-3.
    [European Symposium on Applied Thermodynamics /24./. Santiago de Compostela (ES), 27.06.2009-01.07.2009]
    Grant CEP: GA ČR GA203/08/1536; GA ČR GA203/07/0886
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: pressurized hot water * subcritical water * solid solubility
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0173771
     
     
  4. 4.
    0102250 - UIACH-O 20043025 BE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Karásek, Pavel - Ostrá, Elena V. - Roth, Michal - Čulík, J. - Kellner, V. - Jurková, M.
    Pressurized fluid extraction and subcritical water extraction: Application in analysis of hops and hop products.
    [Extrakce za zvýšených teplot a tlaků a extrakce subkritickou vodou: Aplikace v analýze chmele a chmelových produktů.]
    27 International Symposium on Capillary Chromatography. Proceedings. Kortrijk: I.O.P.M.S. vzw, 2004 - (Sandra, T.; Sandra, P.), G03
    [International Symposium on Capillary Chromatography /27./. Riva del Garda (IT), 31.05.2004-04.06.2004]
    Grant CEP: GA ČR GA203/03/0859; GA ČR GA203/02/0023
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: pressurized fluid extraction * subcritical water extraction -hop
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0009606
     
     
  5. 5.
    0038943 - ÚIACH 2007 IT eng A - Abstrakt
    Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Solubility in pressurized hot water – polycyclic aromatic hydrocarbons versus polycyclic aromatic heterocycles.
    Abstracts of the 29th International Symposium on Capillary Chromatography and 3rd GCxGC Symposium. 2006 - (Sandra, P.). C.02
    [International Symposium on Capillary Chromatography /29./ and GCxGC Symposium /3./. 29.05.2006-02.06.2006, Riva del Garda]
    Grant CEP: GA ČR GA203/05/2106; GA AV ČR IAA4031301
    Klíčová slova: pressurized hot water * subcritical water * solubility
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0133149
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.