Výsledky vyhledávání
- 1.0332437 - ÚH 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Panovská, Z. - Štern, Petr - Váchová, A. - Lukešová, D. - Pokorný, J.
Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups.
[Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
Způsob publikování: Open access
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177697 - 2.0053886 - ÚH 2007 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
Štern, Petr - Míková, K. - Pokorný, J. - Valentová, H.
Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.
[Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.]
Journal of Food and Nutrition Research. Roč. 46, č. 1 (2007), s. 1-8. ISSN 1336-8672. E-ISSN 1338-4260
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142044 - 3.0053880 - ÚH 2007 CZ cze A - Abstrakt
Štern, Petr - Pokorný, J. - Míková, K. - Panovská, Z.
Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.
[Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.]
Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2006. s. 740. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142038