Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0332437 - ÚH 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Panovská, Z. - Štern, Petr - Váchová, A. - Lukešová, D. - Pokorný, J.
    Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups.
    [Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177697
     
     
  2. 2.
    0053886 - ÚH 2007 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Štern, Petr - Míková, K. - Pokorný, J. - Valentová, H.
    Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.
    [Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.]
    Journal of Food and Nutrition Research. Roč. 46, č. 1 (2007), s. 1-8. ISSN 1336-8672. E-ISSN 1338-4260
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142044
     
     
  3. 3.
    0053880 - ÚH 2007 CZ cze A - Abstrakt
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Míková, K. - Panovská, Z.
    Vliv obsahu oleje na reologické a texturní vlastnosti majonéz.
    [Effect of oil content on the rheological and textural properties of mayonnaise.]
    Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2006. s. 740. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: mayonnaise * oil content * rheology * sensory characteristics * texture
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0142038
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.