Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0573556 - ÚVGZ 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Kalinová Pexová, J. - Tříska, Jan - Hořejší, K.
    Comparison of the Main Constituents in Two Varieties of Proso Millet Using GC–MS.
    Foods. Roč. 12, č. 12 (2023), č. článku 2294. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS IV - 90248
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: amino acid * carboxylic acid * atty acid * GC–MS * miliacin * proso millet * retinal * squalene * saccharide
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 5.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/12/12/2294
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343985
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Pexova-kalinova-2023-Comparison-of-the-main-constituents.pdf8320.3 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0543371 - ÚIACH 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Moravcová, Dana - Čmelík, Richard - Křenková, Jana
    Separation of labeled isomeric oligosaccharides by hydrophilic interaction liquid chromatography – the role of organic solvent in manipulating separation selectivity of the amide stationary phase.
    Journal of Chromatography A. Roč. 1651, AUG (2021), č. článku 462303. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00062S
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: saccharide/glycan labeling * hilic * mass spectrometry
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 4.601, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0320586
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0543371.pdf22.6 MBAutorský postprintvyžádat
     
     
  3. 3.
    0533073 - ÚIACH 2021 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Moravcová, Dana - Čmelík, Richard - Křenková, Jana
    No‐additive salting‐out liquid‐liquid extraction – a tool for purification of positively charged compounds from highly salted reaction mixtures.
    Journal of Separation Science. Roč. 43, č. 23 (2020), s. 4356-4363. ISSN 1615-9306. E-ISSN 1615-9314
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00062S; GA MV VI20172020069
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: quaternary ammonium salt * saccharide labeling * sample preparation
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 3.645, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0311565
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0533073.pdf31.2 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     
  4. 4.
    0524982 - ÚOCHB 2021 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Palivec, Vladimír - Michal, P. - Kapitán, J. - Martinez-Seara, Hector - Bouř, Petr
    Raman Optical Activity of Glucose and Sorbose in Extended Wavenumber Range.
    ChemPhysChem. Roč. 21, č. 12 (2020), s. 1272-1279. ISSN 1439-4235. E-ISSN 1439-7641
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-05770S; GA ČR(CZ) GA19-19561S; GA MŠMT(CZ) LTC17012; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000729; GA ČR(CZ) GA20-10144S
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: CH stretching * density functional theory * Raman optical activity * saccharide structure * spectral modeling
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 3.102, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://chemistry-europe.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/cphc.202000261
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309194
     
     
  5. 5.
    0509332 - ÚIACH 2020 IT eng A - Abstrakt
    Moravcová, Dana - Čmelík, Richard - Křenková, Jana
    Purification of saccharides labeled by cationic tags.
    HPLC 2019. Final Program. Milan: University of Milano-Bicocca, 2019. s. 1-2.
    [HPLC 2019. International Symposium on High-Performance Liquid Phase Sepparation and Related Techniques /48./. 16.06.2019-20.06.2019, Milan]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00062S
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: saccharide labeling * purification * HILIC
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0300082
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0509332.pdf0142.4 KBJinápovolen
     
     
  6. 6.
    0499159 - ÚOCHB 2019 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Wu, Tao - Kessler, Jiří - Kaminský, Jakub - Bouř, Petr
    Recognition of Oligosaccharides by Chirality Induced in Europium (III) Compounds.
    Chemistry-An Asian Journal. Roč. 13, č. 24 (2018), s. 3865-3870. ISSN 1861-4728. E-ISSN 1861-471X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GJ16-08764Y; GA ČR(CZ) GA16-00270S; GA ČR(CZ) GA18-05770S; GA MŠMT(CZ) LTC17012; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000729
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: circularly polarized luminescence * lanthanide optical activity * molecular dynamics * Raman optical activity spectroscopy * saccharide identification
    Obor OECD: Biophysics
    Impakt faktor: 3.698, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0291596
     
     
  7. 7.
    0437860 - ÚIACH 2015 BR eng A - Abstrakt
    Partyka, Jan - Foret, František
    Electrophoretic preconcentration and separation of cationic labeled saccharides.
    ITP & LACE 2014. Book of Abstracts. Grupo VLS Print Solution, 2014 - (Guzman, N.; Taveres, M.). s. 97-97
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-Separation Techniques /21./ and Latin-American Symposium on Biotechnology, Biomedical, Biopharmaceutical, and Industrial Applications of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology /21./. 04.10.2014-08.10.2014, Natal]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP301/11/2055
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: saccharide * AETMA * electrophoresis
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0241333
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    201400990.pdf21 MBJinápovolen
     
     
  8. 8.
    0326015 - BTÚ 2010 CZ eng A - Abstrakt
    Liberda, J. - Hanzlíková, E. - Vaculík, P. - Kračmerová, J. - Ren, Š. - Postlerová, Pavla - Dráb, T. - Tichá, M.
    Mechanism of sperm release from the sperm-oviductal reservoir : New perspectives.
    Sborník - XV. Symposium českých reprodukčních imunologů s mezinárodní účastí. Praha: BTO-N, 2009. s. 35-35.
    [XV. Symposium českých reprodukčních imunologů s mezinárodní účastí. 29.05.2009-31.05.2009, Žďár nad Sázavou]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50520701
    Klíčová slova: sperm oviductal reservoir * saccharide interaction * capacitation
    Kód oboru RIV: EC - Imunologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0173258
     
     
  9. 9.
    0319417 - BC 2009 RIV GB eng M - Část monografie knihy
    Grubhoffer, Libor - Rego, Ryan O. M. - Hajdušek, Ondřej - Hypša, Václav - Kovář, Vojtěch - Rudenko, Natalia - Oliver, J. H., Jr.
    Tick lectins and fibrinogen-related proteins.
    [Lektiny a fibrinogenu podobné proteiny klíšťat.]
    Ticks: Biology, Disease and Control. Cambridge: Cambridge University Press, 2008 - (Bowman, A.; Nuttall, P.), s. 127-142. ISBN 978-0-521-86761-0
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LC06009; GA ČR(CZ) GA524/06/1479; GA AV ČR IAA6022001; GA ČR(CZ) GA206/04/0520
    Grant ostatní: National Institutes of Health(US) R37 AI-24899
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60220518
    Klíčová slova: lectin * fibrinogen-related protein * protein-saccharide interaction
    Kód oboru RIV: GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicína
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168563
     
     
  10. 10.
    0195067 - UOCHB-X 20030398 FR eng A - Abstrakt
    Zelenka, K. - Trnka, T. - Drašar, Pavel - Dukh, Mykhaylo
    Synthesis of multicomponent structures with saccharide units.
    12th European Carbohydrate Symposium. Grenoble, 2003. s. 358.
    [European Carbohydrate Symposium /12./. 06.07.2003-11.07.2003, Grenoble]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905
    Klíčová slova: saccharide * porphyrine
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0090734
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.