Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0460726 - ÚT 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Nedomová, Š. - Kumbár, V. - Šustr, M. - Buchar, J.
    A new approach to analyze the dynamic strength of eggs.
    Journal of Biological Physics. Roč. 42, č. 4 (2016), s. 525-537. ISSN 0092-0606. E-ISSN 1573-0689
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: eggs * compression * dynamic loading * HSPB technique * rupture force
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.241, rok: 2016
    http://link.springer.com/journal/10867
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0265998
     
     
  2. 2.
    0449595 - ÚT 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Nedomová, Š. - Kumbár, V. - Trnka, Jan - Buchar, J.
    Effect of the loading rate on compressive properties of goose eggs.
    Journal of Biological Physics. Roč. 42, č. 2 (2016), s. 223-233. ISSN 0092-0606. E-ISSN 1573-0689
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: goose egg * compression * rupture force * deformation
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.241, rok: 2016
    http://download.springer.com/static/pdf/770/art%253A10.1007%252Fs10867-015-9403-2.pdf?originUrl=http%3A%2F%2Flink.springer.com%2Farticle%2F10.1007%2Fs10867-015-9403-2&token2=exp=1460539397~acl=%2Fstatic%2Fpdf%2F770%2Fart%25253A10.1007%25252Fs10867-015-9403-2.pdf%3ForiginUrl%3Dhttp%253A%252F%252Flink.springer.com%252Farticle%252F10.1007%252Fs10867-015-9403-2*~hmac=fd2b9956908d60e519ce45c412eaf5c228f6f96333e62a06285950a2123f7739
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0258844
     
     
  3. 3.
    0440879 - ÚT 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Buchar, J. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Strnková, J.
    Behaviour of Japanese Quail Eggs Under Mechanical Compression.
    International Journal of Food Properties. Roč. 18, č. 5 (2015), s. 1110-1118. ISSN 1094-2912. E-ISSN 1532-2386
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: quail egg * compression * rupture force
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.586, rok: 2015
    http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10942912.2013.862634#.VNI0aC7z_PM
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0244531
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.