Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0536787 - MBÚ 2021 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Šebelík, V. - West, R. - Trsková, Eliška - Kaňa, Radek - Polívka, T.
    Energy transfer pathways in the CAC light-harvesting complex of Rhodomonas salina.
    Biochimica Et Biophysica Acta-Bioenergetics. Roč. 1861, č. 11 (2020), č. článku 148280. ISSN 0005-2728. E-ISSN 1879-2650
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-11494S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Peridinin * Carotenoids * Chlorophyll Binding Proteins
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 3.991, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0005272820301304
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314552
     
     
  2. 2.
    0355279 - BC 2012 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Christensson, N. - Chábera, P. - Hiller, R.G. - Pullerits, T. - Polívka, Tomáš
    Four-wave-mixing spectroscopy of peridinin in solution and in the peridinin-chlorophyll-a protein.
    Chemical Physics. Roč. 373, 1-2 (2010), s. 15-22. ISSN 0301-0104. E-ISSN 1873-4421
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50510513
    Klíčová slova: peridinin * four-wave mixing spectroscopy * excited-state dynamics
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.017, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0194088
     
     
  3. 3.
    0321161 - BC 2009 CZ eng A - Abstrakt
    Chábera, P. - Dietzek, B. - Yartsev, A. - Polívka, Tomáš
    Optimal control of peridinin excited-state dynamics.
    ESF Workshop on Novel Methods in Exploring Carotenoid Excited State Dynamics. Nové Hrady: Academic and University Center, 2008. s. 15.
    [ESF Workshop on Novel Methods in Exploring Carotenoid Excited State Dynamics. 21.09.2008-25.09.2008, Nové Hrady]
    Klíčová slova: peridinin * biophysics
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0169808
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.