Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0499788 - BC 2019 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Doležal, Petr - Davídková, Markéta
    Vybrané aspekty bionomie lýkožrouta severského, Ips duplicatus (Sahlberg), a jejich význam v ochraně lesa.
    [Selected aspects of bionomy in the Northern spruce bark beetle, Ips duplicatus (Sahlberg), and their importance for management of this pest.]
    České Budějovice: Lesy České republiky, s. p., 2018. 123 s.
    Grant ostatní: Lesy České republiky, s. p.(CZ) 04/2014
    Zdroj financování: V - jiné veřejné zdroje
    Klíčová slova: northern spruce bark beetle * protective measures * methodology
    Obor OECD: Forestry
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0292032
     
     
  2. 2.
    0499783 - BC 2019 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Doležal, Petr - Davídková, Markéta
    Diapauza u lýkožrouta severského, Ips duplicatus (Sahlberg).
    [Diapause in the Northern spruce bark beetle, Ips duplicatus (Sahlberg).]
    České Budějovice: Lesy České republiky, s. p., 2018. 58 s.
    Grant ostatní: Lesy České republiky, s. p.(CZ) 04/2014
    Zdroj financování: V - jiné veřejné zdroje
    Klíčová slova: northern spruce bark beetle * ecophysiology * diapause
    Obor OECD: Entomology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0292033
     
     
  3. 3.
    0467309 - BC 2017 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Doležal, Petr - Davídková, Markéta
    Chladová odolnost a úspěšnost přezimování u lýkožrouta severského, Ips duplicatus (Sahlberg.).
    [Cold resistance and overwintering survival in the northern spruce bark beetle, Ips duplicatus (Sahlberg.).]
    České Budějovice: Lesy ČR, s.p., 2016. 91 s.
    Grant ostatní: Grantová služba Lesů ČR s.p.(CZ) 04-2014
    Zdroj financování: V - jiné veřejné zdroje
    Klíčová slova: northern spruce bark beetle * ecophysiology * diapause
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0265523
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.