Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0481517 - ÚMCH 2018 DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Janigová, I. - Lednický, František - Jochec-Mošková, D. - Chodák, I.
    Nanocomposites with biodegradable polycaprolactone matrix.
    Macromolecular Symposia. Roč. 301, č. 1 (2011), s. 1-8. ISSN 1022-1360.
    [Eurofillers /8./. Alessandria, 21.06.2009-25.06.2009]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: melt mixing * nanocomposites * organoclay
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0277585
     
     
  2. 2.
    0305794 - ÚMCH 2008 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Fortelný, Ivan - Lapčíková, Monika - Lednický, František - Starý, Zdeněk - Kruliš, Zdeněk
    Non-uniformity of phase structure in immiscible polymer blends.
    [Nestejnorodá fázová struktura v nemísitelných směsích polymerů.]
    Polymer Engineering and Science. Roč. 48, č. 3 (2008), s. 564-571. ISSN 0032-3888. E-ISSN 1548-2634
    Grant CEP: GA ČR GA106/06/0729; GA ČR GA106/06/0761
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: polymer blends * melt mixing * non-uniform morphology
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 1.245, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0158964
     
     
  3. 3.
    0086114 - ÚMCH 2008 IT eng A - Abstrakt
    Fortelný, Ivan - Lapčíková, Monika - Lednický, František - Starý, Zdeněk - Kruliš, Zdeněk
    Non-uniform phase structure in immiscible polymer blends: consequences and reasons.
    Programme and Abstracts. Palermo: University of Palermo, 2007. s. 78.
    [European Symposium on Polymer Blends /9./. 09.09.2007-12.09.2007, Palermo]
    Grant CEP: GA ČR GA106/06/0729
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: polymer blends * melt mixing * non-uniform phase structure
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0148469
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.