Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0394643 - ÚCHP 2014 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kárászová, Magda - Šimčík, Miroslav - Friess, K. - Randová, A. - Jansen, J. C. - Růžička, Marek - Sedláková, Zuzana - Izák, Pavel
    Comparison of Theoretical and Experimental Mass Transfer Coefficients of Gases in Supported Ionic Liquid Membranes.
    Separation and Purification Technology. Roč. 118, 30 OCT (2013), s. 255-263. ISSN 1383-5866. E-ISSN 1873-3794
    Grant CEP: GA ČR GAP106/10/1194; GA MŠMT(CZ) 7C11009
    Grant ostatní: RFCS(XE) RFCR-CT-2010-00009; INP(IT) PON01_01840; HA MŠk(CZ) CZ.1.05/2.1.00/03.0071
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: biogas purification * supported ionic liquid membranes * mass transfer coefficients
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 3.065, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225507
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0394643.pdf117 MBAutorský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0394571 - ÚCHP 2014 US eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kárászová, Magda - Šimčík, Miroslav - Friess, K. - Lísal, Martin - Jansen, J. C. - Sedláková, Zuzana - Růžička, Marek - Izák, Pavel
    Comparison of Theoretical and Experimental Mass Transfer Coefficients of Gases in Supported Ionic Liquid Membranes.
    Abstract Book. Prague: -, 2013, s. 1. ISBN N.
    [Annual Meeting NAMS 2013 /23/. Boise, Idaho (US), 08.06.2013-12.06.2013]
    Grant CEP: GA ČR GAP106/10/1194
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: mass transfer coefficients * ionic liquid membranes * permeability and selectivity
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0222804
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22013080813021.pdf1518.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.