Výsledky vyhledávání
- 1.0503811 - ÚIACH 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Strouhalová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting.
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Roč. 41, 17-18 (2018), s. 998-1003. ISSN 1082-6076. E-ISSN 1520-572X
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: barley * HPLC SEC separation * malting process * mass spectrometry
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 0.987, rok: 2018
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0295601Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0503811_IR.pdf 1 1.1 MB Jiná vyžádat - 2.0365773 - ÚIACH 2012 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Mazanec, Karel - Dyčka, Filip - Bobálová, Janette
Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS.
Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 91, č. 15 (2011), s. 2756-2761. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT 1M06030; GA MŠMT 2B06037
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: barley * starch * malting process
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 1.436, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200935