Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0503811 - ÚIACH 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Strouhalová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    iTRAQ-based quantitative proteomic analysis of key barley proteins reveals changes after malting.
    Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. Roč. 41, 17-18 (2018), s. 998-1003. ISSN 1082-6076. E-ISSN 1520-572X
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: barley * HPLC SEC separation * malting process * mass spectrometry
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 0.987, rok: 2018
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0295601
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0503811_IR.pdf11.1 MBJinávyžádat
     
     
  2. 2.
    0365773 - ÚIACH 2012 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Mazanec, Karel - Dyčka, Filip - Bobálová, Janette
    Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS.
    Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 91, č. 15 (2011), s. 2756-2761. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT 1M06030; GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * starch * malting process
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 1.436, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200935
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.