Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0571393 - MÚA 2024 CZ cze R - Recenze
    Franc, Martin
    [Recenze].
    [[Review].]
    [KLUGE, A.: Currywurst & Co. Die Geschichte des Fast Food in Deutschland. Stuttgart, 2021. 165 s.]. Střed. Časopis pro mezioborová studia střední Evropy 19. a 20. století. Masarykův ústav a Archiv AV ČR, v. v. i. Roč. 14, č. 2 (2022), s. 134-138. ISSN 1803-9243
    Institucionální podpora: RVO:67985921
    Klíčová slova: history of nutrition * Germany * book review
    Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344253
     
     
  2. 2.
    0554135 - MÚA 2022 CZ cze R - Recenze
    Franc, Martin
    [Recenze].
    [[Review].]
    [ČERNÝ, K.: Ze zámoří do Čech. Čokoláda, čaj a káva v raném novověku. Praha, 2020. 494 s.]. Český časopis historický. Historický ústav AV ČR, v. v. i. Roč. 119, č. 1 (2021), s. 171-174. ISSN 0862-6111
    Institucionální podpora: RVO:67985921
    Klíčová slova: history of nutrition
    Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    https://www.recensio.net/rezensionen/zeitschriften/cesky-casopis-historicky/2021/1/ReviewMonograph710427618
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0328767
     
     
  3. 3.
    0335543 - MÚA 2010 RIV GB eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Franc, Martin
    Socialism and the Overweight Nation: Questions of Ideology, Science and Obesity in Czechoslovakia, 1950-1970.
    [Socialismus a tloustnoucí národ. Otázky ideologie, vědy a obezity v letech 1950-1970.]
    The Rise of Obesity in Europe. A Twentieth Century Food History. Burlington-Farnham: Ashgate, 2009 - (Oddy, D.; Atkins, P.; Amilien, V.), s. 193-205. ISBN 978-0-7546-7696-6.
    [From Under-Nutrition to Obesity: Changes in Food Consumption in Twentieth-Century Europe. Oslo (NO), 25.09.2007-29.09.2007]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z80770509
    Klíčová slova: history of nutrition * obesity * socialism
    Kód oboru RIV: AB - Dějiny
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0179979
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.